Midweek “aan tafel” Fredeshiem 2012

De midweek “aan tafel” was een groot succes. Samen met Mevrouw Kea Gutker de Geus hadden wij een interessant programma voor  de deelnemers voorbereid. De eerste workshop bestond uit een ninepatch naaien en dan versnijden. Via verschillende leg-patronen kreeg je een heel interessant geheel met mooie resultaten.

Tijdens de 2de workshop hebben wij met zijden stoffen een omslag voor een grote map gemaakt. De verscheidenheid aan kleuren in combinatie met de mooie zijde leverde hele interessante resultaten op.

Ook de laatste workshop was weer een uitdaging voor de deelnemende dames. De opzet was een aantal blokjes van 10 cm x 10 cm te naaien op de paper piecing methode, en dan een spannende compositie te creëren. Al met al een vol programma, waaraan met veel plezier is gewerkt. Verrast waren wij op de show en tell hoe hard er het afgelopen jaar gewerkt is. Ook de ontspanning ‘s avonds was gemoedelijk en de inwendige mens kwam niets te kort. Volgend jaar ga ik mijn stinkende best doen, om weer een uitdagend programma in elkaar te zetten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.