Quiltcursussen

Elfriede voor quiltIn het voorjaar en najaar geef ik quiltlessen op Buitengoed Fredeshiem in het mooie drentse land. De data voor 2018 zijn:

  • 19 februari t/m. 23 februari
  • 27 augustus t/m. 31 augustus

Deze midweek bestaat uit drie workshops met een thema, maar natuurlijk bouwen we voldoende rustmomenten in. Via een kleurenanalyse zoals bijvoorbeeld de seizoenen, of uitleg van een techniek, of werken met zijde stoffen binnen het thema geef ik een aanzet voor het maken van een quilt.

Ook maken wij altijd een textielobject. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een boekomslag, een theemuts, een geurkussen of een victoriaans vingerhoeddoosje.

De maandag houden wij altijd rustig in verband met de aankomst en eventuele reistijden. Op woensdagmiddag hebben wij een vrije middag, dan kunt u gaan shoppen, de omgeving verkennen, gaan fietsen of lekker verder werken aan uw werk. Op vrijdagochtend sluiten wij de midweek af en hopen, dat u met genoeg inspiratie huiswaarts keert.

De luxe keuken van het Buitengoed Fredeshiem verwent u met heerlijke maaltijden en ’s avonds genieten wij van een lekker drankje al dan niet met een avondprogramma.

Denkt u nu, dat wil ik ook, dan kunt u zich rechtstreeks bij Buitengoed Fredeshiem inschrijven. Hier krijgt u ook alle gegevens over de kosten.

Fredeshiem
Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg 2
8346 KJ
Steenwijk-De Bult
Tel. (0521) 535 100
Fax. (0521) 535 199
info@fredeshiem.nl